Over ons

Medewerkers

Bij Quality Rail Services werkt een jong, gedreven, ervaren en dynamisch team. Een team met een “No Nonsense” mentaliteit en een flinke dosis flexibiliteit. Mensen die niet te beroerd zijn om de handen uit de mouwen te steken, mee te denken in het proces en een stapje extra te zetten daar waar nodig is. Een team waarbij de noemers “collegialiteit” en “professionaliteit” nog altijd centraal staan.

Al onze medewerkers worden volgens de hoogste normen opgeleid. Ze worden door Quality Rail Services begeleid tot een echte “All-Rounder” binnen hun vakgebied. Alle benodigde documenten, certificeringen en ervaringen die hiervoor nodig zijn, zijn aanwezig.

Door ons personeel in de breedste zin van het woord op te leiden onderscheiden wij ons van de rest. Wij streven naar het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit. Hierbij letten we voornamelijk op;

De houding en de inzet van ons personeel

De veiligheid die door onze medewerkers in acht wordt genomen

De behaalde opleidingen, certificeringen en bekendheden van ons personeel

Al deze punten willen wij monitoren en waarborgen door minimaal 2 tot 3 keer per jaar ons personeel te begeleiden en te auditeren.

Zie jij jezelf terug in bovenstaande beschrijving en kan jij je vinden in de visie van Quality Rail Services? Dan ben jij wellicht de kracht die wij zoeken. Kijk voor meer informatie bij de openstaande vacatures.