Over ons

Wie zijn wij

Quality Rail Services is eind 2022 opgericht en in Januari 2023 van start gegaan. Wij zijn een uitleenbureau dat ervaren spoorwegpersoneel aanbiedt aan diverse spoorwegondernemingen.

Wie zijn wij

De functies waar Quality Rail Services zich in heeft gespecialiseerd zijn:

  • Machinist Internationaal (Duitsland)
  • Machinist Nationaal (Nederland)
  • Rangeerder
  • Wagencontroleur
  • Operator

Quality Rail Services is ontstaan door de vraag naar, en soms gebrek aan, betrouwbare partners met kwalitatief goed opgeleid personeel.

Oprichters

Jeroen de Loos

In 2013 ben ik mijn carrière begonnen als Machinist Nationaal V.B. De eerste paar jaar heb ik voornamelijk gewerkt in de haven van Rotterdam. Na de basis zodanig onder de knie te hebben gekregen heb ik mijn wegbekendheid uitgebreid naar de grens van Duitsland. Door een tekort aan personeel van mijn toenmalige werkgever heb ik naast mijn functie als machinist, deeltijds de functie Operator aangeleerd en beoefend. Na een aantal jaar rijden in Nederland was ik toe aan een nieuwe uitdaging en heb ik in 2018 mijn Internationale bevoegdheid (Duitsland) weten te behalen. Tot op heden rijd ik nog altijd treinen en val ik af en toe in als stand-in Operator. Doordat ik een man van de praktijk ben en alle ins en outs van het werk zie, weet ik ook waar de pijnprikkels zich bevinden in het bedrijfsleven. Ik denk hierin samen met mijn compagnon perfect op in te kunnen springen en bij te vallen daar waar nodig.

Jeffrey Rietdijk

In 2013 ben ik aan mijn opleiding tot goederenmachinist begonnen, welke ik in 2015 met goed gevolg heb weten af te sluiten. Ik heb mijzelf in de loop der jaren gespecialiseerd in het bedienen van diverse terminals en bedrijven door het gehele land. Denk hierbij bijvoorbeeld aan containerterminals, verladers van gevaarlijke stoffen of bedrijven met los gestorte goederen zoals bulk en kolen. Naast het kunnen bedienen van zo veel mogelijk bedrijven vind ik mijn kennis voor materieel net zo belangrijk. Daarom heb ik gedurende mijn carrière als machinist ook een rijke bekendheid aan locomotieven opgebouwd en behouden. Verder rijd ik af en toe naar de grens van Duitsland en voer ik soms wat werkzaamheden uit als machinist in de Infra. In 2018 heb ik besloten om gecertificeerd mentor te worden zodat ik mijn kennis en enthousiasme kan delen met anderen. Hier haal ik dan ook veel energie uit. Ik denk dat door de diversiteit aan bekendheden en specialismen, ik samen met mijn compagnon een perfecte vorm van dienstverlening kan bieden aan verschillende spoorwegmaatschappijen. Tot slot houd ik graag vast aan mijn motto; “Houding en gedrag bepalen de service”.